• Binnen 48 uur geleverd
  • Scherpste prijs via de chat
  • Direct antwoord
  • 100 dagen niet goed, geld terug

Veelgestelde vragen

Je kunt altijd 24 uur van te voren het adres nog wijzigen via ons contactformulier. Dit kan wel gevolgen hebben voor de levertijd.

De levertijd is afhankelijk van de voorraad van de matrassen. De meest gangbare maten zijn doorgaans op voorraad en zullen binnen 48 uur geleverd worden.

Wij nemen altijd binnen een paar uur contact met je op om de levertijd terug te koppelen. Meestal staat de voorraadpositie ook aangeven bij het product.

Dat kan zeker, in het opmerkingsveld kun je de voorkeursdatum vermelden.

Wij leveren in het buitenland. Neem contact met ons op om te kijken of daar extra kosten aan verbonden zijn.

Je ontvangt binnen een aantal minuten een bevestiging van jouw bestelling. Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben, kijk dan even in je spam mail. Is deze daar ook niet aanwezig bel of chat met ons en wij zullen alsnog de bevestiging opsturen.

Wij werken met een eigen bezorgdienst en dus géén externe partij. Deze bezorgers weten wat ze doen en kunnen op locatie nog eventuele uitleg geven over jouw matras.

Wanneer de productbeschrijving niet voldoende informatie geeft, dan kun je jouw specifieke vragen stellen door ons een bericht te sturen via onze chat of contactformulier. Bellen is uiteraard ook altijd mogelijk.

Je zal nooit een tweedekans matras krijgen, als je deze niet besteld hebt. Jouw matras wordt altijd in nieuwe staat én originele verpakking geleverd, hier zit dus ook altijd het garantiebewijs bij. Bij ons in het magazijn worden de nieuwe- en de tweedekans matrassen goed gescheiden gehouden, zodat wij eventuele vergissingen kunnen voorkomen.
De tweedekans matrassen worden bij ons grondig gecontroleerd door meerdere collega's, zodat zij op een juiste manier een nieuwe eigenaar kunnen krijgen.

Er zijn géén verzendkosten gekoppeld aan jouw bestelling. Je betaalt alleen voor de door jouw bestelde producten.

Bij JouwMatras.nl worden de volgende online betaalmogelijkheden gehanteerd:
- iDEAL
- Creditcard
- Klarna (betaal later)
- Klarna (betaal nu)
Bij aflevering kan er ook gepind worden. Onze bezorgers hebben altijd een losse pinautomaat bij zich.

Dit is mogelijk, je kan betalen bij aflevering. Onze bezorgers hebben altijd een losse pinautomaat bij zich.

Onze bezorgers nemen kosteloos jouw oude matrassen mee retour. De oude matrassen worden op de juiste manier gerecycled.

Als dit het geval is, lossen wij dat op. Als het matras voorradig is, zullen wij het matras op dezelfde dag omruilen. Alleen als dit jou uitkomt natuurlijk! Is het matras niet voorradig dan zal één van onze collega's contact opnemen om de verdere details te bespreken.

Het is onze zaak dat jij op een goed matras komt te liggen. Daarvoor heb je 100 dagen de tijd om te kunnen ontdekken, of het matras de juiste is. Is het geleverde matras om welke reden dan ook niet het juiste matras, dan zorgen wij ervoor dat retourneren of het omruilen van een product eenvoudig verloopt. Na teruggave van het eerste matras is er een mogelijkheid om een tweede matras te bestellen, deze nemen wij niet meer terug.

Wij adviseren om na 8 tot 10 jaar jouw matras te vervangen. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar zo voorkom je ook dat jouw matras onhygiënisch wordt. Als je merkt dat je rugklachten hebt, kan jouw matras toe zijn aan vervanging. Dit geldt ook als het matras doorgezakt is en je opmerkt dat er onhygiënische vlekken en luchtjes zijn.

- Draai jouw matras regelmatig om. Wij adviseren het matras 1 keer in de 4 weken om te draaien.
- Zorg voor goede ventilatie in jouw slaapkamer.
- Reinig jouw matras, eventuele vlekken direct verwijderen.
- De afneembare tijk laten reinigen bij een stomerij, het merendeel van de wasmachines kunnen dit niet op de juiste manier.

Als je de matrassenwijzer invult bij ons op de site dan zal je de juiste matrassen tevoorschijn zien komen die persoonlijk bij jou passen. Bij meer vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice.