• Binnen 48 uur geleverd
  • Scherpste prijs via de chat
  • Direct antwoord
  • 100 dagen niet goed, geld terug

Lekker slapen begint bij Jouwmatras.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goed matras heeft. Je slaapt ongeveer 7 tot 8 uur en daarom is lekker slapen super belangrijk! Lekker slapen doe je het best op een goed en comfortabel matras. Omdat iedereen dat anders ervaart, is het verstandig om in alle rust de beste combinatie voor jezelf uit te kiezen.

Hoe makkelijk is het om het gewenste matras gewoon thuis uit te proberen. Als je dan toch niet tevreden bent, of een ander comfort wilt, mag je het matras gewoon omruilen voor een ander A-merk matras en anders krijg je gewoon je geld terug. Daarnaast kunnen we je oude matras gratis mee retour nemen en zorgen we dat deze gerecycled word. Zo maken we het jou super makkelijk!

Bij Jouwmatras.nl koop je matrassen van hoge kwaliteit, van gerenommeerde merken als Eastborn, Pullman, M Line en Tempur. Merken die hun sporen hebben verdiend met een constante en structurele kwaliteit. Waarop uiteraard garantie wordt gegeven. Slapen in een van deze bedden is alleen daarom al een ideale manier om de volgende dag weer fit en uitgerust te beginnen.

De snelle levertijd en scherpe prijzen via de telefoon of chat zijn voor ons niet meer dan normaal.

Graag willen we je helpen met het vinden van het beste matras. Daarom staan onze adviseurs de hele dag klaar om je hierbij te adviseren of te helpen.  Neem gerust contact met ons op, we kunnen je snelle levertijden en de scherpste prijs bieden!