• Binnen 48 uur geleverd
  • Scherpste prijs via de chat
  • Direct antwoord
  • 100 dagen niet goed, geld terug
HomeMatrassenPocketveer matrassenM line Green Motion Modular

M line Green Motion Modular

voor  1.422,00

Anderhalf miljoen (!) matrassen per jaar worden er in Nederland weggegooid. Dat is de reden waarom M line het Green Motion Modular matras ontwikkeld heeft. Een eerlijk en uiterst duurzaam matras. De verschillende lagen in het matras zijn niet verlijmd aan elkaar waardoor alle lagen eenvoudig te scheiden en te recyclen zijn. Op deze duurzame manier helpt M line mee om het tekort van grondstoffen tegen te gaan én bij te dragen aan een groenere wereld. Naast deze milieubewuste voordelen heeft het M line Green Motion Modular matras ook nog een goede balans tussen comfort, ondersteuning en ventilatie.

Wissen

M line Green Motion Modular

Details

Anderhalf miljoen (!) matrassen per jaar worden er in Nederland weggegooid. Dat is de reden waarom M line het Green Motion Modular matras ontwikkeld heeft. Een eerlijk en uiterst duurzaam matras. De verschillende lagen in het matras zijn niet verlijmd aan elkaar waardoor alle lagen eenvoudig te scheiden en te recyclen zijn. Op deze duurzame manier helpt M line mee om het tekort van grondstoffen tegen te gaan én bij te dragen aan een groenere wereld.
Naast deze milieubewuste voordelen heeft het M line Green Motion Modular matras ook nog een goede balans tussen comfort, ondersteuning en ventilatie.

Side-to-side pocketvering
De kern van het matras is een luxe stevige 7 zone side-to-side pocketvering. Het voordeel hiervan is dat de pocketveren helemaal doorlopen naar de zijkant van het matras, zodat je de beste ondersteuning ervaart. De Green Motion Modular heeft een soepelere heup- en schouderzone is het matras. Hierdoor kunnen de drukpunten van het lichaam de juiste ondersteuning krijgen.

Ventilerende comfortlaag
De Green Motion Modular heeft een unieke comfortlaag, wat Labyrinth wordt genoemd. Deze Labyrinth laag is ontworpen om te ventileren en transpiratie sneller en beter af te voeren. Veel beter dan dat traditionele schuimen dit kunnen. Deze uitstekende ventilatie zorgt dat je heerlijk koel kan slapen en een heerlijk slaapklimaat ervaart. De Green Motion Modular is leverbaar in 2 hardheden. Het stevige matras heeft ook een stevigere Labyrinth laag dan het medium matras.

Unieke binnenhoes
Doordat de lagen in het M line Green Motion matras los liggen, gebruikt M line hiervoor een tijk met een anti-slip aan de binnenkant. Hierdoor worden alle lagen goed op de plek gehouden. Aan het einde van de levenscyclus van het matras kan het matras opengeritst worden en alle onderdelen op de juiste manier worden hergebruikt. Daarnaast is de tijk wasbaar tot 60 graden en ook nog eens anti allergisch.

De M line Green Motion is uitstekend geschikt voor mensen die van wat steviger slapen houden. Hierdoor is het matras vooral geschikt voor rug en buikslapers. Om zo lang mogelijk te genieten van dit unieke matras is het goed om het matras eens per 3 á 4 maanden te draaien. Dit kan van hoofd- naar voeteinde en zo voorkom je ook nog eens kuilvorming. Daarnaast is het gebruik van goed textiel van levensbelang. Door een goede molton te gebruiken wordt jouw matras nog beter beschermd. Een molton zorgt voor het opnemen van transpiratie en is makkelijk te wassen. Ook verleng je hiermee de levensduur van jouw M line Green Motion matras.

Garantie
Op jouw M line matras zit 10 jaar garantie waarvan de eerste 5 jaar volledig. Zo ben je zeker dat je een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt M line samen met Jouwmatras.nl maar liefst 100 dagen omruilgarantie op slaapcomfort tot matrassen van 100cm breed. Bij aanschaf van elk matras ontvang je een M line garantiecertificaat. Je kan eenvoudig jouw matras aanmelden bij M line, zodat jouw garantie vaststaat en overal bekend is.

Hoogte

22 cm

Matras kern

Side-to-side pocketveren met Labyrinth comfortlaag

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Materiaal tijk

100% Polyester

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Anti-allergisch

Ja

Handvatten

Nee

Geschikt voor bodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

10 jaar

Omruilgarantie

100 dagen

Merk

Type

, ,