• Binnen 48 uur geleverd
  • Scherpste prijs via de chat
  • Direct antwoord
  • 100 dagen niet goed, geld terug
HomeMatrassenPocketveer matrassenM line Cool Motion 7

M line Cool Motion 7

voor  1.499,00

In de Cool Motion Hybrid Premium 7 zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De 7-zones pocketvering zorgt voor ondersteuning tot in detail. De schuimballen die in het matras zijn verwerkt zorgen ervoor dat je goed kunt bewegen tijdens je slaap en dankzij het visco-elastisch schuim in de bovenlaag vormt het matras zich exact naar jouw lichaam. Ervaar de best mogelijke nachtrust met de Cool Motion Hybrid Premium 7.

Wissen

M line Cool Motion 7

Details

De Cool Motion matrassen van M line zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Kenmerkend van al deze lagen is dat de bovenkant altijd een royale laag van traagschuim heeft. Dit unieke schuim zorgt voor optimale ondersteuning en vorming naar het lichaam. Het M line Cool Motion 7 matras heeft een soepele geprofileerde traagschuim laag aan de bovenkant van ongeveer 6cm. Traagschuim word ook wel visco of NASA schuim genoemd. Doordat traagschuim de tegendruk van onder andere de pocketvering wegneemt ontspant jouw lichaam optimaal. De Cool Motion matrassen van M line zorgen voor maximale drukverlaging waardoor het lijkt of jouw lichaam zweeft op het matras. Onder deze traagschuimlaag zitten nog een paar essentiële lagen die zorgen voor de perfecte balans en ondersteuning.

Dynamic Support
Dit zijn ronde schuimballen die in open cilindervormige uitsparingen liggen en zorgen voor extra veerkracht in het matras en het daardoor ook makkelijker wordt om te draaien op het matras. Deze unieke Dynamic Support laag is ideaal voor mensen die hun spieren veel en intensief gebruiken.
Onder deze schuimballen ligt de ventilerende Air Release laag. Door de open 3D structuur ventileert het matras uitstekend en zorgt dit gelijk voor een fijn slaapklimaat.

 

Body Adapt
De Body Adapt laag is een geprofileerd schuim. Door de specifieke uitsparingen bij de heupen en schouders sluit het matras nog beter aan op jouw lichaam.
Dit zorgt er ook weer voor dat jouw spieren en gewrichten nog beter ontspannen en zorgen voor een uitstekende ondersteuning.
Zo herstellen je spieren beter en word je ook weer uitgeruster wakker!

 

7 Zone pocketvering
In de Coolmotion 7 zit een pocketvering, verdeeld onder 7 zones.
Dit zijn onder andere een soepelere schouder- en heupzone, waardoor de drukpunten van jouw lichaam goed kunnen wegzakken in het matras.
De pocketvering in het M line Cool Motion 7 matras is net iets soepeler als de Cool Motion 8 waardoor het matras wat zachter comfort heeft. Doordat zowel de pocketvering als de Body Adapt symmetrisch is opgebouwd kan het matras gedraaid worden van hoofd- naar voeteinde door handige handvatten. Hierdoor gaat jouw matras ook langer mee!

 

De tijk van het Cool Motion 7 matras is afritsbaar en bestaat ook weer uit diverse lagen. De onderste (grijze) kant van het matras heeft een 3D profilering en zorgt voor uitstekende ventilatie rondom het matras. De bovenste laag is afritsbaar en wasbaar tot 60 graden. Zo is jouw M line matras goed schoon te houden en blijft deze in uitstekende staat. De witte tijk heeft daarnaast de revolutionair Active Temperature Control techniek. Door speciale microvezels die koel aanvoelen en ook nog eens goed jouw lichaamswarmte kunnen opnemen en afvoeren, ontstaat er een optimaal en hygiënisch slaapklimaat.

Daarnaast is het gebruik van goed textiel van levensbelang. Door een goede molton te gebruiken wordt jouw matras nog beter beschermd. Een molton zorgt voor het opnemen van transpiratie en is makkelijk te wassen. Ook verleng je hiermee de levensduur van jouw M line Cool Motion matras.

Garantie
Op jouw M line matras zit 10 jaar garantie waarvan de eerste 5 jaar volledig. Zo ben je zeker dat je een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt M line samen met Jouwmatras.nl maar liefst 100 dagen omruilgarantie op slaapcomfort tot matrassen van 100cm breed. Bij aanschaf van elk matras ontvang je een M line garantiecertificaat. Je kan eenvoudig jouw matras aanmelden bij M line, zodat jouw garantie vaststaat en overal bekend is.

Hoogte

26 cm

Matras kern

Traagschuim, Koudschuim, Pocketveren

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Materiaal tijk

1% elastaan, 30% lyocell, 69% polyester

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Anti-allergisch

Ja

Handvatten

Ja

Geschikt voor bodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

10 jaar

Omruilgarantie

100 dagen

Merk

Type

, ,