• Binnen 48 uur geleverd
  • Scherpste prijs via de chat
  • Direct antwoord
  • 100 dagen niet goed, geld terug
HomeMatrassenPocketveer matrassenPullman Silverline Allure

Pullman Silverline Allure

Vanaf  1.099,00

Pullman maakt al 150 jaar matrassen, dus ze weten daar precies hoe een fijn matras eruit moet zien. Niet voor niets zijn ze door de Consumentenbond al vier keer op rij (2016, 2017, 2018, 2019) als beste pocketveer matras getest! Elke Pullman matras Silverline wordt behandeld tegen huisstofmijt met Sensity probiotica. Goede hygiëne is immers essentieel voor een goede nachtrust.

Wissen

Pullman Silverline Allure

 

Details

De Silverline matrassen van Pullman maken gebruik van de beste materialen om jou het juiste comfort en ondersteuning te geven. De Pullman Silverline Allure is een wat steviger matras en vooral geschikt voor rug- en buikslapers. Door de soepele schouderzone kan dit matras ook zeker geschikt zijn voor zijslapers die van een wat steviger matras houden.

Inside pocketvering
De Silverline Allure heeft als basis van het matras een Inside pocketvering, verdeeld in 5 zones. Dit ingenieuze veersysteem bestaat uit grote soepele veren die makkelijk meebewegen en zich aanpassen aan jouw lichaam. In deze pocketveren zit een extra kleinere veer, die een stuk steviger is en jouw lichaam op een juiste manier corrigeert en ondersteund. Kenmerkend bij de Silverline Allure zijn de 5 soepele comfortzones in het matras. Zo kunnen de schouder en heupen goed wegzakken zonder te veel tegendruk. De pocketveren zijn elektro-thermisch nagehard zodat het matras jarenlang de juiste ondersteuning biedt en word kuilvorming voorkomen. Bij de Pullman Silverline Allure zijn de 5 zones symmetrisch opgebouwd, waardoor het matras alle kanten op gedraaid en gekeerd kan worden.

Drukverdeler
De Pullman Silverline Allure heeft een flexibele drukverdeler aan de boven- en onderkant van de pocketvering. Deze drukverdeler zorgt dat het matras wat steviger aanvoelt en beschermt de comfort laag van het matras.

Comfortlaag
De comfortlaag, of wel de afdeklaag van de Pullman Silverline Allure is een comfortschuim. Dit is een wat steviger schuim en door de open celstructuur van het schuim ventileert het matras optimaal. Deze afdeklaag zit zowel aan de boven- als onderkant van het matras zodat het matras ook aan beide zijden te beslapen is. Door eens per 3 maanden het matras te draaien verleng je de levensduur van het matras.

Tijk
De Silverline matrassen van Pullman hebben een luxe stretchtijk die doorstikt is met wol, zijde en katoen. Deze materialen zorgen dat de Pullman Silverline Allure optimaal ventileert en transpiratie op een juiste manier afvoert. Hierdoor ontstaat er een heel fijn slaapklimaat en is het matras niet te warm of te koud. De stretchstof in de tijk heeft een Sensity behandeling gehad. Dit is een Probiotica die zorgt dat jouw matras op een natuurlijk manier fris en hygiënisch blijft en is daardoor ook anti allergisch! Door het gebruik van een molton bescherm je jouw matras nog beter en verleng je daarmee ook de levensduur. Dit is zeker aan te raden om te gebruiken. De Silverline matrassen van Pullman hebben handige handvatten zodat het draaien en keren makkelijk gemaakt word.

Garantie
Op jouw Pullman matras zit 5 jaar garantie met uitzondering van ligplek vorming. Zo ben je zeker dat je een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Pullman maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Jouwmatras.nl verlengt dit maar liefst naar 100 dagen! Als je niet lekker ligt mag je het matras kosteloos omruilen naar elk ander matras en als je niet tevreden bent, krijg je gewoon je aankoopbedrag terug! Bij aanschaf van elk Pullman matras ontvang je een Pullman garantiecertificaat. Zo kan je eenvoudig jouw matras aanmelden bij Pullman en heb je altijd recht op garantie.

Hardheid

Standaard (tot 80 kg), Stevig (boven 80 kg)

Hoogte

24 cm

Matras kern

Inside pocketveer elektro thermisch nagehard

Matras afdeklaag

Comfortschuim met flexibele drukverdeler

Tijk afritsbaar

Nee

Tijk wasbaar

Nee

Handvatten

Ja

Geschikt voor bodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Merk

Type

, ,

Omruilgarantie

100 dagen