• Binnen 48 uur geleverd
  • Scherpste prijs via de chat
  • Direct antwoord
  • 100 dagen niet goed, geld terug
HomeMatrassenPocketveer matrassenVelda Gelfresh Pocket

Velda Gelfresh Pocket

Vanaf  1.025,00

De Velda Pocket-Gelfresh matrassen zijn opgebouwd uit 3-lagen. Op een kern van 375 pocketveren per m² zijn 2 comfortlagen toegepast. Een ondersteuningslaag van duurzame en ventilerende Pulse Latex met daarboven een uiterst ademend en zachte toplaag van Gelfresh.

Wissen

De Velda Pocket-Gelfresh matrassen zijn opgebouwd uit 3-lagen. Op een kern van 375 pocketveren per m² zijn 2 comfortlagen toegepast. Een ondersteuningslaag van duurzame en ventilerende Pulse Latex met daarboven een uiterst ademend en zachte toplaag van Gelfresh. Doordat het unieke Gelfresh schuim  zeer open is van structuur en niet temperatuurgevoelig, daarnaast is het soepel en blijvend elastisch waardoor het tevens een drukverlagende werking heeft. Daarom is dit matras zeer geschikt voor mensen die het heel snel warm hebben. Bovendien heeft dit matras een extra comfortabele schouderzone. Samengevat: de Gelfresh pocket is een uniek matras met de juiste specificaties voor mensen met wat meer klachten dan gebruikelijk.

Het matras is verkrijgbaar in 3 verschillende hardheden, met soft, medium of firm kunt u nauwkeurig de juiste hardheid afstemmen op uw gewicht, slaaphouding en postuur.

De unieke Physiospring pocketvering zorgt voor permanente ventilatie. Het matras is uitgevoerd met 7 zones voor een goede ondersteuning. De Cooltec stof van de hoes is uiterst elastisch in alle richtingen. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting van je matras aan het lichaam. De hoes is afgewerkt met een 3D Aerotec textiel voor een maximale ventilatie.

Garantie

Op uw Velda matras zit 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Velda maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een Velda garantieboekje.

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Velda Gelfresh matras in de eerste periode om de 2 weken te draaien van hoofd- naar voeteind.  Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u alle pocketveren evenredig. We raden af om uw matras te stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw matras optimaal en verlengt u de levensduur.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Hardheid

Medium, Firm

Hoogte

26 cm

Matras kern

Unieke Physiospring

Matras afdeklaag

Comfortlaag uit Gelfresh latex

Doorstikking tijk

3D- Aerotec stof voor maximale ventilatie

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Handvatten

Nee

Geschikt voor bodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Omruilgarantie

60 dagen

Merk

Type

, ,